Johan Rockx heeft 12 combinaties in het vizier

CDI3 Danielle Heijkoop Siro

Tijdens het komend CHIO Rotterdam krijgt dressuurbondscoach Johan Rockx het druk. Naast Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival, Edward Gal met GLOCK’s Undercover N.O.P, Hans Peter Minderhoud met GLOCK’s Johnson TN N.O.P. en Diederik van Silfhout Arlando N.O.P., die het landenteam vormen en in de Grand Prix 5* FEI Nations Cup rijden zijn er nog zeven combinaties die in het Kralingse Bos zeker kansen hebben op een ticket naar Rio.

Dat zijn Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Diederik van Silfhout die met respectievelijk GLOCK’s Voice, GLOCK’s Flirt en Bonzanjo nog een ijzer in het vuur hebben. Maar ook de Rotterdamse Danielle Heijkoop, die vorig weekend in Roosendaal een veelbelovende rentree maakte met Siro, behoort zeker tot de kanshebbers. En Madeleine Witte Vrees die in Roosendaal met de pas negenjarige Cennin het Olympisch kader binnenreed. Verder zijn er zeker ook goede kansen voor Patrick van der Meer met Zippo, Marlies van Baalen met Ratzinger en Emmelie Scholtens. Deze zeven combinaties starten in de CDI 3* rubrieken op vrijdag en zaterdag.

Wij wensen Johan Rockx veel wijsheid, het zal niet eenvoudig zijn om uit deze geweldige combinaties de juiste selectie te maken.

  • Share this article