Inschrijving Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup van start

IMG 0376

Op 1 maart start de inschrijving voor de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup dressuur. De opzet 13e editie van de populaire teamdressuurcompetitie voor verenigingen uit Zuid-Holland is in grote lijnen gelijk aan voorgaande jaren. Elke vereniging mag een team inschrijven van vier ruiters, waarvan twee ruiters een M-proef (M1 en/of M2) en twee ruiters een Z-proef (Z1 / Z2 en/of ZZ-Licht) rijden.

“Afgelopen jaar werd er met het mes tussen de tanden en op uitzonderlijk hoog niveau gestreden tijdens de halve finale en finale van de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup,dat belooft wat voor dit jaar!” zegt Laurens van Lieren, directeur Sportief Dressuur van het CHIO Rotterdam. “Ieder jaar merken we dat verenigingen deze wedstrijd ongelooflijk serieus nemen en zien we dat de dressuursport in Zuid-Holland niet alleen door veel mensen maar ook op een ongelooflijk hoog niveau bedreven wordt.”

Tijdens het Pinksterweekend wordt een voorronde gereden waarin maximaal 40 equipes mogen strijden om een halve finale plaats op zondag 21 juni tijdens het CHIO Rotterdam. Voor de halve finale plaatsen de 5 beste teams (20 combinaties) uit de selectie met Pinksteren zich, tijdens de finale, die eveneens op zondag 21 juni plaats vindt, mogen de beste 3 verenigingen (12 combinaties) terug in de Interchem piste komen. Aanmelden voor de selectiewedstrijd kan tot 4 mei a.s. maar vol=vol!

  • Share this article