Inschrijven voor 14e Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup dressuur

IMG 0376

Naast de internationale en nationale hippische top krijgt ook regionaal hippisch talent de kans om te schitteren tijdens het 68ste CHIO Rotterdam. Zowel voor de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup dressuur als de CHIO Zuid-Holland Cup springen staan dit jaar weer op het programma.

Het is inmiddels al weer de 14e editie van de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup dressuur. Teams van 4 dressuurcombinaties op M, Z en ZZ-niveau uit de regio Zuid-Holland kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de selectiewedstrijd die tijdens het Pinksterweekend plaatsvindt in de Rotterdampiste. De 5 beste teams gaan door naar de halve finale op zondag 26 juni en de 3 beste teams strijden ’s middags in de finale om de wisselbokaal.

Iedere vereniging gevestigd in de provincie Zuid-Holland kan een team afvaardigen van vier ruiters waarvan twee ruiters een M1/M2-proef en twee ruiters een Z/ZZ/ZZL-proef rijden. De competitie bestaat uit een selectie ronde tijdens het ‘Pinksterweekend’ en een halve finale en finale op zondag 26 juni, de slotdag van het CHIO Rotterdam.

Tijdens het Pinksterweekend zondag 15 en maandag 16 mei vindt op het CHIO terrein van de Rotterdamsche Manege de selectie plaats voor de halve finale van Rabobank CHIO Zuid Holland Cup. Graag ontvangen wij voor uiterlijk 8 april per mail ([email protected]) de intentieverklaring of uw vereniging wil deelnemen aan de Rabobank CHIO Zuid Holland Cup plus de voorkeursdatum. Uiterlijk vóór 25 april ontvangen wij graag de definitieve aanmelding van de deelnemers.

Voor reglement 2016 en inschrijfformulier klik hier

  • Share this article