ING relaties hebben volop genoten

ING

Tijdens het afgelopen CHIO Rotterdam heeft ING alle hospitality en exposure mogelijkheden van het hippische 5* evenement ingezet. En de belangstelling bij de relaties van ING was enorm.
Het 68ste CHIO Rotterdam begon voor ING met een Ladies Only Event op vrijdag waar 50 vrouwelijke ondernemers hebben genoten van een heerlijke lunch, een kijkje achter de schermen mochten nemen en getrakteerd werden op een Chocolate Tasting. Als kers op de taart kregen de dames natuurlijk prachtige sport gepresenteerd met een oranje overwinning in de landenwedstrijd!


Op zaterdagmiddag was het helemaal vol in de Ratina Hospitality tent waar ING een speciaal familieprogramma had voor ruim 400 relaties en 100 kinderen. Voor de kinderen was er een speciaal kinderprogramma. “Het bleek maar weer dat de paardensport en het CHIO Rotterdam een plezierige ervaring onze relaties was,” zegt Barbara van der Loo, Districtsdirecteur ING Groot Bedrijf Rotterdam “Het CHIO Rotterdam is en blijft als oudste en grootste sportevenement van de stad voor ons een favoriet evenement.”

  • Share this article