In Memoriam: Jan Maarten Kramer

Jan Maarten Kramer

Op kerstavond is in zijn ouderlijk huis op 37-jarige leeftijd na acuut hartfalen onze trouwe vrijwiliger Jan Maarten Kramer overleden. Jan Maarten was sinds het EK Dressuur in 2011 een vaste waarde binnen de groep servicemedewerkers van het CHIO Rotterdam.

Jan Maarten Kramer was een paardenman met hart en ziel. Hij woonde en werkte in Amsterdam en reed daar zelf paard op de Hollandsche Manege. Er was bijna geen concours waar Jan Maarten Kramer niet als vrijwilliger te vinden was zoals Jumping Amsterdam, Outdoor Gelderland, Indoor Twente, Outdoor Helvoirt, etc.

“Voor mij en ons hele team is dit onbegrijpelijk ,” zegt Marjan de Wildt coördinator van het team servicemedewerkers. “Hij was alle dagen van vroeg tot laat op het CHIO aanwezig, pakte alles aan, hielp nieuwkomers binnen het team, etc. Geen moeite was hem teveel, hij was altijd beleefd en bovenal leverde Jan Maarten een flinke bijdrage aan de gezelligheid. En niet alleen in Rotterdam gaan we deze beroepsvrijwilliger node missen, de paardensport verliest met het overlijden van Jan Maarten een gouden kracht!”

De uitvaart vindt plaats op 3 januari a.s. om 12.00 uur in het crematorium in Vlijmen.

Het bestuur, de organisatie en alle vrijwilligers van het CHIO Rotterdam wensen de naasten van Jan Maarten veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

  • Share this article