Horse & Country TV: nu in grote delen van Nederland en ook bij Ziggo!

Fotohorseencountrty02klein

Na een succesvolle start vorig jaar op de Nederlandse kabel, zal Horse & Country TV nu per 1 juni beschikbaar zijn voor alle TV Extra abonnees van Ziggo.

Horse & Country TV is de enige televisiezender in Nederland met 24/7 programma’s over de paardensport en het buitenleven. De omroep zendt de top internationale sportevenementen uit, waaronder de FEI World Cup Dressuur, Springen en Mensport, de Global Champions Tour, World Dressage Masters en nog veel meer. H&C maakt ook programma’s over evenementen in Nederland en heeft shows over lokale en internationale trainers en ruiters, zoals Monty Roberts, Pat en Linda Parelli, Chris Cox en Annemarie van der Toorn.

Je zult H&C vinden bij de komende grote shows in Nederland, zoals CHIO Rotterdam en het Horse Event, waar wij Passe Partout gaan opnemen, een maandelijks overzichtsprogramma over de Nederlandse paardenscene. Misschien komen jij en je paard ook op TV!

H&C is te ontvangen via kanaal 144 bij Ziggo en via de digitale pakketten van CAIW, Glashart Media, DELTA, Kabelnoord, Stichting CAI Harderwijk, Kabelnet Veendam en Kabeltex. Het volledige programmaschema is te vinden op de website van H&C www.horseandcountrytv.nl

  • Share this article