Hippisch Haven Gala: traditionele, stijlvolle kickoff 68ste CHIO Rotterdam

2 DSC4297

Vanavond vond in de Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis het traditionele Hippisch Haven Gala plaats, de kick off voor het 68ste CHIO Rotterdam met sponsoren en genodigden. Tijdens deze bijeenkomst verlengden hoofdsponsor Rabobank en Legacy Partners Indofin Group, Rotterdam Topsport en Mercedes Benz Nederland hun samenwerking met het CHIO Rotterdam en tekende Deloitte de Legacy Partner overeenkomst en ontvingen de Vrienden van het CHIO Rotterdam de sponsorprijs.

"Het was weer een enerverende avond," zegt algemeen directeur Jan de Mooij. "Al 68 jaar oud en toch staat het CHIO Rotterdam nog ontzettend in de belangstelling. En niet alleen bij de wereldtop op hippisch gebied, vooral ook bij het bedrijfsleven. Welk evenement kan zich gesteund voelen door zoveel zeer trouwe sponsors als het CHIO Rotterdam?"

Hoofdsponsor Rabobank Rotterdam verbindt ook de komende drie jaar haar naam aan het CHIO Rotterdam.“Het evenement draagt prima bij aan de doelstellingen van de bank, zowel commercieel als maatschappelijk. En daarnaast draagt ze bij aan de belangrijke thema’s en uitdagingen van de stad. Ons credo is niet voor niets ‘Samen de stad sterker maken’. Naast hoofdsponsor van het CHIO Rotterdam zijn we ook hoofdsponsor van de Hippische Alliantie Rotterdam. Via het Trustfonds ondersteunen wij specifiek de maatschappelijke activiteiten van de HAR gericht op de meer kansarme jongeren in de stad.” aldus Leo Peeters Weem, directievoorzitter van Rabobank Rotterdam.

Deen Sonneveldt, partner bij Deloitte, tekende de Legacy Partner overeenkomst tussen Deloitte en CHIO. "Wij hebben behoefte aan een mooi, kwaliteitsvol hospitality evenement. Dat hebben wij in het CHIO Rotterdam gevonden. We komen al jaren met relaties naar het CHIO Rotterdam en hebben nu besloten om het evenement steviger in te gaan zetten. Het past goed bij ons en bij onze binding met deze stad. Daarnaast geniet het CHIO ook landelijke bekendheid waardoor het waardevol is voor al onze relaties.”

Tijdens het Hippisch Haven Gala wordt traditiegetrouw ook de sponsor prijs uitgereikt. Deze prijs was dit jaar voor de jarige Vrienden van het CHIO Rotterdam. In de afgelopen 10 jaar is deze vriendenclub uitgegroeid tot een hechte groep bedrijven uit de regio die het CHIO Rotterdam en elkaar een warm hart toedragen. Voorzitter Pieter Baan nam namens de Vrienden van het CHIO Rotterdam de sponsorbokaal in ontvangst.

Naast de ondertekeningen en prijsuitreiking sprak voorzitter Belle de Bruin de aanwezigen toe en deelde de laatste ontwikkelingen rondom het oudste internationale topsport evenement van Rotterdam.

  • Share this article