Het mooiste netwerkevenement in het Rotterdamse

Hospitality

Van Lanschot is al lang en op verschillende manieren nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam. Zo was Van Lanschot Rotterdam bijvoorbeeld de eerste Vriend van het CHIO die de leden van de dit jaar jubilerende business club uitnodigde voor een bijeenkomst in het kantoor op de Westersingel. Compleet met paard voor de deur en gezellige borrel in de achtertuin. Komend voorjaar zijn de Vrienden overigens 10 jaar na dato opnieuw van harte welkom aan de Westersingel.

Van Lanschot was betrokken bij meer historische momenten. In 2006 werd het Springpaardenfonds Nederland opgericht tijdens het CHIO Rotterdam. Het initiatief om topspringpaarden te behouden voor de Nederlandse sporters dat inmiddels al vele gouden medailles op belangrijke kampioenschappen en Olympische Spelen heeft opgeleverd. Van Lanschot was een van de initiatiefnemers van dit fonds en nog altijd zeer nauw betrokken.

Tijdens het CHIO Rotterdam ontvangt Directeur Private Banking Marcus Slingerberg en zijn team er hun relaties. “Het is het mooiste netwerk evenement in het Rotterdamse en onze doelgroep komt er graag,” aldus Slingerberg, die zelf als penningmeester verbonden is aan de Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam. “Wij voelen ons echt partner van het CHIO Rotterdam en steunen het evenement graag!”

  • Share this article