Grandstand uitstekende locatie voor congres, vergadering, bedrijfsfeest, receptie of jubileum

IMG 4838

Sinds de opening tijdens het EK dressuur in 2011 is de Grandstand een vertrouwd beeld geworden tijdens het CHIO Rotterdam. Gedurende het evenement is het een plezierige en stijlvolle locatie voor toeschouwers, VIP's, sporters, media en de medewerkers. Maar ook de rest van het jaar is de Grandstand een mooie locatie voor bijeenkomsten. Midden in de natuur en dicht bij de paardensport zijn er uitbegreide meetingfaciliteiten voor gezelschappen van 8 tot 400 personen.

De Grandstand, gebouwd in 2011, is een modern multifunctioneel gebouw op het terrein van het CHIO Rotterdam en de Rotterdamsche Manège. Het is een combinatie van ‘hospitality’ ruimtes, restaurant, tribune, stallen en kantoor.

Ondanks de grootte van het gebouw heeft het een ondergeschikte rol ten opzichte van de omgeving.Het gebouw heeft veel glas dat voor lucht, ruimte en transparantie zorgt. De schaal is beperkt gebleven zodat de bosrand blijft domineren. Het materiaal- en kleurgebruik is afgestemd op het naastgelegen complex, een rijksmonument uit 1937 dat door van Tijen is ontworpen.

Oseven is sinds de opening van de Grandstand de hoofdcateraar voor alle ontvangsten. De Grandstand is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Op iedere gewenste dag verzorgt zij de catering voor diverse ontvangsten van uiteenlopende opdrachtgevers. Zij geven een culinaire invulling aan uw bedrijfspresentatie, workshop, receptie, vergadering, bedrijfsfeest, rondleiding, diner en nog veel meer. Dat kan met aantrekkelijke vergaderarrangementen of met events op maat waarbij u van aankleding tot entertainment en van audiovisuele ondersteuning tot culinaire wensen zelf kunt bepalen.

Oseven is tevens de vaste culinaire partner tijdens het CHIO Rotterdam, wat ieder jaar plaatsvindt op het terrein www.chio.nl

Op de eerste etage van de Grandstand bevindt zich Restaurant Schoufour. Tijdens het CHIO een begrip in Rotterdam. Dit restaurant is vernoemd naar de wijlen erevoorzitter van het CHIO Rotterdam Jacques Schoufour. Gedurende het jaar kan deze ruimte naar wens worden ingericht voor intieme diners, borrels en recepties. Vanuit de open keuken verzorgt Oseven de culinaire invulling voor uw gasten.

Op de tweede etage bevindt zich de Rotterdam Room. een discrete boardroom, waar u in alle rust vergaderen en/of dineren. Verder zijn er op de tweede etage 7 skyboxen van elk ca. 50m2 die in verschillende samenstellingen te gebruiken zijn. De skyboxen ogen ruim, fris en open en aan weerszijden heeft u contact met buiten. Het Kralingse Bos en de paarden geven uitzicht op de skyline van de stad en de natuur.

Bent u benieuwd hoe u tussen de toppen van de bomen van het Kralingse Bos uw bedrijf tot grotere hoogte kunt brengen? Vraag dan het banquet manual aan of maak een afspraak!

  • Share this article