Fantastische ervaring voor kinderen van Werken als een Paard Vakantieschool

EK
Whats App Image 2019 05 06 at 11 33 512

Vanwege de EK's die dit jaar in de zomervakantie (van 19 t/m 25 augustus) plaatsvinden, is het programma van de Vakantieschool van Werken als een Paard naar de meivakantie verschoven. In de afgelopen twee weken hebben ruim 100 kinderen verdeeld over 6 dagen een fantastische ervaring gehad met als belangrijkste boodschap: "Als je werkt als een paard kun je veel bereiken."

De leerlingen van Basisschool Christophoor, Crisisopvang Maatschappelijk centrum Rotterdam e.o., Basisschool OBS Pantarijn, Basisschool Sterrenschool de Globbetrotter, Crisisopvang Stichting Arosa en Speciaal onderwijs Horizon kregen deze leuke, leerzame en kosteloze vakantiedag aangeboden.

Het programma was op iedere specifieke doelgroep afgestemd, maar op hoofdlijnen nagenoeg hetzelfde. ’s Morgens theorieles over paarden en sociaal emotionele vaardigheden, daarna een gezamenlijke lunch en verschillende activiteiten waaronder: deelname aan het EK-parcours, samenwerking-spellen, paardentaarten maken, paarden verzorgen / poetsen en ponyrijden. Een aantal groepen kreeg les van Mad Science met leuke wetenschappelijke proeven en activiteiten.

Als afsluiting kregen alle kinderen een Werken als een Paard shirt en een medaille.

Werken als een paard vakantieschool 2019
  • Share this article