Exclusieve club voor de echte paardensportliefhebber

Logo Stichting Equus jpeg

De Stichting Equus biedt met ingang van dit jaar een geheel nieuwe beleving van het evenement aan haar donateurs. Met een pass partout voor het gehele evenement, gereserveerde stoelen in een eigen tribune vak in de Grandstand, exclusieve toegang tot het Equus-paviljoen en nog een aantal privileges beleven Equus donateurs de sport en het evenement dit jaar met elkaar nog intensiever.

Waar het CHIO dit jaar toe is aan de 65ste editie viert Stichting Equus in 2013 het 56ste levensjaar. Nog altijd is Equus de stichting waarbinnen de echte liefhebbers van de paardensport verenigd zijn en samen in stijl de sport en het evenement beleven. ‘We willen Equus verjongen” zegt bestuurslid Jan de Mooij. ‘We streven naar vier-, vijfhonderd echte paardenliefhebbers uit heel Nederland. Er komen nu bussen uit Groningen en Drenthe voor één dagje naar Rotterdam. Ik denk dat wij die mensen wel iets te bieden hebben. Equus moet een club van echte paardenliefhebbers worden.”

Ter gelegenheid van het 65ste CHIO Rotterdam is er op donderdagmiddag een borrel voor Equus-donateurs in het Equus-paviljoen.

Het plan is om het bestaande pakket uit te breiden met rondleidingen achter de schermen en hotelovernachtingen en ook hoopt Equus weer een prijs te kunnen sponsoren. Equus moet nog veel meer een club van echte paardenliefhebbers worden.

De kosten voor het donateurschap bedragen € 500,- per jaar. U heeft de mogelijkheid om extra passe-partouts met dezelfde faciliteiten bij te bestellen: € 250,- per stuk. Alleen ter gelegenheid van dit 65ste CHIO Rotterdam krijgt u voorafgaand of tijdens het evenement een jaarabonnement op (naar keuze) Dressuur, Bit of Paardenkrant cadeau als u zich aansluit bij van deze exclusieve hippische club.

Aanmelden kan via [email protected] of bellen met 010-4528900

  • Share this article