Equus wordt Nationale Hippische Club voor Paardensport Sympathisanten

Tijdens een bijeenkomst dinsdag op Rotterdam The Hague Airport is de geheel nieuwe aanpak en ambities gepresenteerd aan de bestaande leden van de Stichting Equus. De stichting, die in 1957 werd opgericht ter bevordering van de paardensport in het algemeen wil voor particuliere paardensportliefhebbers in het hele land een bindend karakter krijgen.

Met als vast moment het CHIO Rotterdam maar ook ontmoetingen door het jaar heen en op andere locaties en/of hippische evenementen. Al dit jaar kunnen Equus leden profiteren van de gebruikelijke passe partouts en gereserveerde stoelen, toegang tot het Equus Paviljoen en diverse borrels en bijeenkomsten. Tevens ontvangen de (toekomstige) leden het prachtige boek Traditierijk dat de historie van de Rotterdamsche Manege en het CHIO Rotterdam beschrijft.

Als nieuw Equus-bestuursleden werden Belle de Bruin (voorzitter), Richard Jongste (penningmeester) en Jan de Mooij (bestuurslid) gepresenteerd. De nieuwe opzet is tot stand gekomen met de hulp van en in overleg met een klankbordgroep die bestaat uit de heer Dayles, mevrouw Van Gelderen en de heer Schilders.

  • Share this article