Equus VIP-Arrangement voor particulieren

Equus

Afgelopen week kwam de klankbordgroep, die bestaat uit 5 betrokken donateurs van Stichting Equus, samen met Jan de Mooij, vicevoorzitter van Equus en algemeen directeur van het CHIO Rotterdam om over de verdere toekomst en uitbouw van Equus als landelijke club van Hippische Sportliefhebbers te spreken.

“Al vanaf 1957 geven particulieren een donatie aan het CHIO Rotterdam met als doel de continuïteit van het concours en de promotie van de paardensport. Als dank voor deze steun kregen de donateurs mede een prachtige zitplaats en een Equus lounge in het tribunevak midden op de lange zijde van de Egano tribune,” zegt Jan de Mooij “De laatste jaren kwam Equus op de buitenwacht ten onrechte vaak over als een nogal besloten vriendenclub in plaats van de particuliere donateurs van het CHIO die zij van oorsprong zijn. Daarom hebben we nu het plan om paardenliefhebbers uit Rotterdam en zeker ook daar buiten een vernieuwd donateurschap aan te bieden waarmee ze zich nog meer betrokken voelen met het enige vijf sterren outdoor concours in Nederland waar springen en dressuur van wereldformaat bij elkaar komen. Het is een waar VIP-Arrangement, dat we in februari 2015 op de speciale Equusbijeenkomst in de nieuwe brasserie Waalhaven die grenst aan The Hague Rotterdam Airport verder gaan presenteren.

Overweegt u om van zo'n VIP arrangement gebruik te maken? Meld u dan nu aan als Equus donateur of bel (010-4528900) of mail ons ([email protected]) voor meer informatie.

  • Share this article