Equus springlevend op weg naar 60-jarig bestaan

DSC 0352

Met de prachtige sport en dubbele overwinning in de landenwedstrijden tijdens het afgelopen CHIO Rotterdam nog in gedachten kwamen de leden van het inmiddels 100 donateurs tellende en nog steeds groeiende Stichting Equus afgelopen zaterdag bijeen voor een gezellige borrel. Natuurlijk was Van der Valk Hotel Nieuwerkerk aan den IJssel, de thuisbasis van deze club van echte paardensportliefhebbers, ook dit keer een uitstekende gastheer.

Voorzien van welkomstdrankje en heerlijke hapjes luisterden de leden geboeid naar algemeen directeur Jan de Mooij over de laatste ontwikkelingen rondom het CHIO Rotterdam en het EK bid voor 2019. Gastheer Peter van den Hul van Van der Valk Hotel Nieuwerkerk aan den IJssel liet een reeks interessante achter de schermen filmpjes zien van de Van der Valk Exclusief hotels. En last but not least vertelden de Zuid-Hollandse dressuuramazone Daniëlle van Mierlo en de Zuid-Hollandse springruiter Siebe Kramer over hun band en ervaring met het CHIO Rotterdam.

Na afloop was er alle gelegenheid om met elkaar bij te praten en vooruit te blikken op de komende editie van het CHIO Rotterdam, die voor Stichting Equus een lustrumeditie wordt. In 2017 bestaat Equus namelijk 60 jaar.

  • Share this article