Equus biedt geheel nieuwe beleving van CHIO Rotterdam

16 DHL

Exclusieve club voor de echte paardensportliefhebber

De Stichting Equus biedt met ingang van dit jaar een geheel nieuwe beleving van het evenement aan haar donateurs. Met een passe partout voor het gehele evenement, gereserveerde stoelen in een eigen tribunevak in de Grandstand, exclusieve toegang tot het Equus-paviljoen aan de piste en nog een aantal privileges beleven Equus donateurs de sport en het evenement dit jaar nog intensiever.

Waar het CHIO dit jaar toe is aan de 65ste editie viert Stichting Equus in 2013 het 56ste levensjaar. Nog altijd is Equus de stichting waarbinnen de echte liefhebbers van de paardensport verenigd zijn en samen in stijl de sport en het evenement beleven. ‘We willen de Equus-club herijken en weer uitbreiden” zegt bestuurslid Jan de Mooij. ‘We streven naar vier-, vijfhonderd echte paardenliefhebbers uit heel Nederland. Er komen nu bussen uit Groningen en Drenthe voor één dagje naar Rotterdam. Ik denk dat wij die donateurs wel iets te bieden hebben. Equus moet weer een landelijke club van echte paardenliefhebbers zijn.”

Een donateur van Equus krijgt in 2013:
• 2 passe-partouts voor het CHIO Rotterdam – 5 dagen
• 2 gereserveerde stoelen op de tribune (Grandstand) – 5 dagen
• Toegang tot het Equus-paviljoen (inclusief gratis koffie en thee) – 5 dagen
• Bijeenkomst met een diner buffet in februari
• Borrel op de zaterdagmiddag van het CHIO in het Equus-paviljoen
• Jubileumboek: Traditierijk, 175 jaar Rotterdamsche Manège

Het plan is om het bestaande pakket uit te breiden met o.a. rondleidingen achter de schermen. De kosten voor het donateurschap bedragen € 500,- per jaar. Met de mogelijkheid om extra passe partouts met dezelfde faciliteiten tijdig bij te bestellen voor € 250,- per stuk.

Aanmelden kan via de website www.chio.nl, voor meer informatie kan contact worden opgenomen met 010-4528900.

  • Share this article