Equus biedt CHIO Rotterdam VIP-arrangement voor particulieren

Rsz dsc 1236

Stichting Equus biedt particulieren een uitgebreid VIP arrangement om maximaal van het 67ste CHIO Rotterdam te genieten. Dit arrangement is bedoeld voor de echte paardensportliefhebbers in binnen- en buitenland die het evenement in stijl willen beleven. Inbegrepen in het Equus VIP-arrangement zijn:

  • 1 gereserveerde stoel op de Equus tribune (Egano stand) voor alle dagen
  • Toegang tot de Equus-lounge (inclusief gratis koffie en thee) op alle dagen
  • Borrel of high tea op de zaterdagmiddag van het CHIO in het Equus-lounge
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van een aantrekkelijk hotelarrangement via Van der Valk Exclusief inclusief shuttle naar en van het terrein
  • In februari een gezellige bijeenkomst met alle Equus donateurs inclusief maaltijd

“Al vanaf 1957 geven particulieren via Stichting Equus een donatie met als doel de continuïteit van het concours en de promotie van de paardensport. Als dank voor deze steun kregen de donateurs mede een prachtige zitplaats en een Equus lounge in het tribunevak midden op de lange zijde van de Egano tribune,” zegt Jan de Mooij, vice-voorzitter van Equus. “De laatste jaren kwam Equus op de buitenwacht ten onrechte vaak over als een nogal besloten club in plaats van de particuliere donateurs van het CHIO Rotterdam die open staan en hart hebben voor de internationale paardensport en waar vriendschappen uit zijn ontstaan voor het leven... Daarom hebben we nu het plan om paardenliefhebbers uit Rotterdam en zeker ook daar buiten een vernieuwd donateurschap aan te bieden waarmee ze zich nog meer betrokken kunnen voelen met het enige vijf sterren outdoor concours in Nederland waar springen en dressuur van wereldformaat bij elkaar komen. Het is een waar VIP-Arrangement."

  • Share this article