Enjoy the Ride in Rotterdam

RM feb 2014 66

Op 10 mei a.s. organiseert de Hippische Alliantie Rotterdam in samenwerking met de KNHS en de FNRS een Enjoy the Ride rit. Deze tocht gaat langs een echte Rotterdamse route en de rit is geschikt voor ruiters en amazones te paard, maar ook voor aangespannen deelnemers. Je zult verrast zijn hoe veel natuurschoon de directe omgeving van deze grote stad te bieden heeft. De start en finish locatie is op het terrein van de Rotterdamsche Manege, waar elk jaar het CHIO Rotterdam plaats vindt. Vanuit de manege rijd je meteen de ruiterpaden van het Kralingse Bos op

Bij een Enjoy the Ride wordt de route van te voren met tape uitgezet, zodat je niet hoeft te zoeken en de rit lekker op je eigen tempo kunt rijden. Je rijdt alleen of met een groepje.

Deelnemen als ruiter (met je eigen paard of pony) kost € 25,- . Ben je lid van de KNHS, FNRS, Rotterdamsche Manege of Rijvereniging de Hazelaar dan betaal je slechts € 20,-. Daarvoor krijg je deze prachtige rit, kun je (vrijblijvend) gebruik maken van een de veterinaire keuring welzijnscontrole voor je paard voorafgaand aan de rit en krijg je na afloop een lunch aangeboden. Uiteraard kunnen grooms, tegen een gereduceerd tarief van € 7,50, ook mee lunchen.

En als leuke extra krijgen deelnemers aan deze Enjoy the Ride rit een kortingsbon van € 7,50 voor een educatieve dag met Annemarie van der Toorn op woensdagavond 5 november of voor de cursus Paard & Welzijn.

Aanmelden voor de Enjoy the Ride in Rotterdam kan via de site van de KNHS of stuur, voor meer informatie, een mail naar [email protected]

Let op het aantal deelnemers is beperkt dus wacht niet te lang.

Binnen de Hippische Alliantie Rotterdam vertegenwoordigen het CHIO Rotterdam, de Sociëteit gevestigd in de Rotterdamsche Manège ‘De Jockey Club’ en rijvereniging De Hazelaar de drie pijlers, topsport, breedtesport en aangepaste sport waarmee het samenwerkingsverband voornemens is de hippische sport vanuit Rotterdam regionaal, nationaal en internationaal te stimuleren.

  • Share this article