Elk jaar meer CHIO sfeer op People’s Business

IMG 0862

Afgelopen week vond traditiegetrouw in Beurs WTC het network evenement People’s Business plaats. En zo langzamerhand is het eveneens een traditie dat het CHIO Stroodorp een van de drukst bezochte pleinen van het evenement is. Dit jaar mooi aangekleed met de pagodetenten van Neptunus Structures, met nog meer stro, de gebruikelijke hindernissen en een aantal CHIO partners als gastheer.
Het thema van People’s Business paste mooi bij het oudste international topsportevenement van Rotterdam, namelijk sport & business. De opening werd gedaan door oud-voorzitter en ere-lid van het CHIO Rotterdam Frans Lavooij en Hans den Oudendammer van het jubilerende Rotterdam Topsport. Daarbij werd ook nog ons lid van de Raad van Advies Jan Peter Balkenende verkozen als meest invloedrijke Rijnmondenaar tijdens People's Business.

“Dat alles maakte dat het event nog meer CHIO-sfeer uitstraalde,” zegt Glenn Metselaar, hoofd corporate communicatie van Dura Vermeer. “Wat een ontwikkeling heeft het Stroodorpplein in het Beurs WTC doorgemaakt. Ik herinner me het eerste jaar nog met één enkele stand….. De inrichting van het Stroodorp was dit jaar grootser en sfeervoller dan voorgaande jaren. Samen met Rabobank Rotterdam, Neptunus Structures, Van der Valk hotel Blijdorp, Allianz en NautaDutilh hebben we weer een netwerkmoment van hoge kwaliteit gehad! Onze relaties hebben boven verwachting gehoor gegeven aan de uitnodigingen die we hen hadden gestuurd en onze account managers hebben in een gemoedelijke sfeer met die relaties kunnen praten. ”

  • Share this article