EK-feest op 25 april in de vakantie!

EK
Vakantieschool Basisonderwijs2 2016

Op donderdag 25 april is er vanaf 10 uur een EK-feestje op het terrein bij de Rotterdamsche Manège. De kinderen die deelnemen aan de Vakantieschool, onderdeel van het programma Werken als een Paard, krijgen deze ochtend wel een heel bijzonder EK-programma aangeboden. Naast het reguliere Vakantieschoolprogramma krijgen zij de primeur om het gigantische EK-paard te ontmoeten. We zijn nog op zoek naar een leuke naam. Heb jij een goed idee? Deel deze dan met #ECRotterdam2019 en wie weet word jij de winnaar.

Ook krijgen de kinderen de kans om een speciaal voor kinderen gemaakt het EK-parcours met echte hindernissen zo snel mogelijk en foutloos af te leggen. Dit parcours trekt daarna met Sportbedrijf Rotterdam door heel de stad om tijdens de gymlessen de basisschoolleerlingen de kans te geven om een echt EK parcours te springen net zoals de paarden in augustus.

In aanloop, tijdens en na de EK’s vinden er tal van side-events plaats. Om verschillende doelgroepen kennis te laten maken met de paardensport en te laten zien hoe een dergelijk topsportevenement de verbinding legt op maatschappelijk vlak met de stad: Connected by Horsepower!

  • Share this article