Dura Vermeer en het CHIO een 65-jarig partnership

DSC 8674 1 copy 1

Uniek voor het CHIO Rotterdam maar zeker ook bijzonder in de (paarden)sportwereld. Een sponsor die 65 jaar zonder onderbreking een sportevenement steunt zie je niet vaak. En zeker niet in de vorm waarin Dura Vermeer en het CHIO Rotterdam samen werken. “Dura Vermeer is altijd meegegroeid met de ambities van het CHIO, zonder de eigen zakelijke belangen uit het oog te verliezen. Het bedrijf heeft tijdens het CHIO Rotterdam inmiddels een eigen event binnen het evenement dat er echt toe doet!” aldus John de Vos, MT-lid en portefeuillehouder sponsoring, marketing en communicatie van het CHIO Rotterdam.

Elk jaar nodigt Dura Vermeer op de donderdag relaties uit voor een ontvangst op het CHIO Rotterdam. De klanten worden getrakteerd op prima eten en drinken en een uitdagend deelnemersveld in de piste. Door de consistentie en kwaliteit is deze ontvangst erg populair geworden. De Vos: “Iedereen die iets te zeggen heeft in de bouw- en vastgoedwereld komt naar deze bijeenkomst. Elk jaar moeten we Dura Vermeer erop wijzen dat er maar 800 man in de hospitality tent kunnen.”

Dura Vermeer hecht nog steeds aan de oorspronkelijke doelen die Job Dura bij de oprichting van het CHIO Rotterdam voor ogen had. Met hart voor de sport en de stad Rotterdam wilde Dura in 1948 een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de stad. Het CHIO Rotterdam kan partijen binden om die ontwikkeling voort te zetten.

  • Share this article