Dubai Chamber of Commerce & Industry delegatie bezoekt Grandstand

IMG 7020

Een delegatie van de Dubai Chamber of Commerce & Industry, vergezeld door diverse bedrijven uit Dubai bezocht de afgelopen dagen Rotterdam. Het bezoek werd gisterenavond afgesloten met een gezamenlijk diner met loco burgemeester Maarten Struijvenberg in de Grandstand Rotterdam.

Het bezoek volgde op een eerder bezoek door burgemeester Aboutaleb aan Dubai (maart 2015) en is mede het gevolg van de samenwerking met Nederlandse economische posten in VAE en Dubai en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het bezoek markeert de start van een nieuwe, driejarige samenwerking. Hiervoor tekenden de Dubai Chamber, de Kamer van Koophandel en Rotterdam Partners op 9 maart op het Rotterdamse stadhuis een MoU (Memorandum of Understanding). Het doel van het bezoek en van de samenwerking was het bevorderen van wederzijdse handel en investeringen en het uitwisselen van kennis rond verschillende sectoren, met speciale aandacht voor innovatie.

De Hippische Alliantie Rotterdam werkt intensief samen met Rotterdam Partners aan gemeenschappelijke focusgebieden, zoals agri, food en horses. In dat kader presenteerde Jan de Mooij, algemeen directeur van de Hippische Alliantie Rotterdam, tijdens het diner “Nederland Paardenland” aan de aanwezigen.

Op de foto v.l.n.r. C. Roest (Rotterdam Partners), J. de Mooij (HAR), H.E. Majid Saif Al Ghurair (Dubai Chamber of Commerce) en M. Struijvenberg (gemeente Rotterdam).

  • Share this article