Doornbos Equipment verlengt contract

Foto 6

Tijdens de bijeenkomst van de Suppliers Society tekenden Denise Doornbos en bestuurslid CHIO Gijsbert Kalfsbeek een nieuw 2-jarig contract. Daarmee kan het CHIO Rotterdam ook in de komende edities weer gebruik maken van alle machines zoals hoogwerkers, verreikers, heftrucks en gators die nodig zijn voor de op- en afbouw van het concours en tijdens het evenement.

Het familiebedrijf Doornbos Equipment is al jaren een zeer trouwe supplier van het CHIO Rotterdam. Dennis Doornbos was als bestuurslid nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam. Binnen het bestuur heeft Gijsbert Kalfsbeek het stokje overgenomen en ook binnen het bedrijf zijn de verantwoordelijkheden overgedragen aan de jongere generatie.

Na de ondertekening van de overeenkomst was er natuurlijk een woord van dank en een toost op de voortzetting van de fijne samenwerking.

Sinds 2012 is een groot aantal leveranciers verenigd in de Suppliers Society, een gemêleerd gezelschap dat elkaar tijdens het CHIO in een skybox beter leert kennen. Immers … of het nu gaat over de rijplaten, de tenten en tribunes of het glas wijn, zonder suppliers zou er geen CHIO zijn

  • Share this article