Dies viering van de Stichting Equus

IMG 6311

Al vele jaren ontvangt de heer Dayles, Ambassadeur van The Rotterdam/The Hague Airport, de Equus donateurs voor hun diësbijeenkomst. Dit was het tweede jaar dat het diner plaatsvond in Brasserie De Waalhaven gelegen naast de start- en landingsbaan van het vliegveld. Een bijzonder gebouw met een prima vergaderruimte op de eerste verdieping en als toegift een groot vrij parkeerterrein.

Dit jaar waren de met linnen gedekte tafels tot de laatste stoel bezet. Aan het eind van de presentie stond er een verfijnd buffet klaar, waar alle aanwezigen in een geanimeerde sfeer van genoten. Het gezelschap bestond uit een gezonde mengeling van veteranen en nieuwe aanwas, een teken, dat de weg die twee jaar geleden werd ingeslagen, aanslaat.

De CEO van CHIO Rotterdam en tevens de vicevoorzitter van de Stichting Equus, de heer Jan de Mooij, gaf een kijkje achter de schermen. In zijn presentatie kwam duidelijk het internationale karakter van het CHIO Rotterdam naar voren als waardig lid van de Fédération Equestre International waar het CHIO Rotterdam met de landenwedstrijden dressuur en springen een belangrijke rol speelt.

Er komt steeds meer vraag naar de in het oog springende tribuneplaatsen en zijn opvallende lounge van Equus. Op de Equuspagina vind je meer informatie over het Equus VIP Arrangement voor Particulieren of bel met Lonneke Hilz. Zij is te bereiken onder telefoon nummer 010-4528900

Het Equus VIP Arrangement voor Particulieren geeft u extra betrokkenheid bij het CHIO Rotterdam, maar ook een bevoorrechte plek om de paardensport te kunnen volgen samen met ware liefhebbers.

  • Share this article