Coert Beerman vertelt Vrienden over belang sponsorschap

Vrienden

Het was alweer de laatste keer voor het evenement dat de Vrienden van het CHIO bijeenkwamen. De volgende vriendenbijeenkomsten zijn natuurlijk tijdens het evenement op het terrein in het Kralingse Bos. Dit keer waren zij gast van de Rabobank Rotterdam. Directievoorzitter Coert Beerman vertelde waarom sponsoring van de paardensport in het algemeen en het CHIO Rotterdam in het bijzonder zo'n strategische keuze was voor de Rabobank. Rabobank zet het evenement in de volle breedte in, met eigen rubrieken, hospitality voor relaties, activiteiten voor medewerkers, naamsbekendheid, etc. Een inspirerend presentatie voor de leden van deze businessclub.

Van voorzitter Frans Lavooij hoorden de Vrienden de laatste berichten over programma, ontvangsten voor de Vrienden van het CHIO, zoals het bekenden Vriendenontbijt, en de meet & greet momenten met topruiters die voor de leden van de Vrienden van het CHIO georganiseerd worden. Aan de voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, was de eer en het genoegen om als nieuwe vrienden Breeman Automotive, Telkemeijer & Partners Vermogensbeheer en Zegwaard te verwelkomen.
Directeur van het CHIO Rotterdam Fred Rozendaal kwam net terug uit een inspirerende meeting van de FEI, waarin bekend werd gemaakt dat de FEI Nations Cup een nieuwe opzet krijgt en een mondiaal kampioenschap wordt. Hij deelde dit met alle aanwezigen. Als laatst vertelde Hans Heesterbeek, facilitair manager van het CHIO Rotterdam, over wat er komt kijken om het evenement te realiseren. Dit zijn imposante cijfers zoals o.a. 4,5 kilometer aan hekwerk, 15 kilometer elektriciteitskabel en 8.100 vierkante meter rijplaten.

Na het officiële gedeelte was er genoeg ruimte om te borrelen en te netwerken met een imposant uitzicht vanaf de 16e verdieping van het kantoor van de Rabobank Rotterdam.

  • Share this article