CHIO zonder Hindernissen en Scholenplan kandidaat voor Kroonappels

DSC 0770 Border Maker

Stem NU op uw favoriete Kroonappel en help het CHIO Zonder Hindernissen of het Scholenplan.

Als u initiatieven als het CHIO zonder Hindernissen en het Scholenplan van het CHIO Rotterdam een warm hart toe draagt, vragen we u op 15, 16 of 17 maart uw stem te geven aan een van deze twee maatschappelijke programma's.

Kroonappels is een initiatief van het Oranjefonds en stelt dit jaar een bedrag van € 50.000 beschikbaar voor sociale initiatieven. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds. Voor het CHIO Rotterdam zijn het Scholenplan en CHIO Zonder Hindernissen kandidaat gesteld in de categorieën 'jeugd' en 'helpende hand'. Alleen dit weekend kunt u uw stem uitbrengen. Op 20 maart worden per gemeente de gemeentelijke winnaars bekend gemaakt, die brengen daarna een stem op elkaar uit en op 18 april wordt bekendgemaakt wie het geldbedrag van € 50.000 wint.

U helpt enorm door uw stem uit te brengen op CHIO zonder Hindernissen, het initiatief dat inmiddels al meer dan 10 jaar zorgt dat mensen die slecht ter been zijn een mooie dag beleven bij het CHIO Rotterdam door het faciliteren van een rolstoelterras, begeleiding en vervoer per golfkar. Het Scholenplan van het CHIO Rotterdam zorgt al even zo veel jaar dat duizenden schoolkinderen van basisscholen op een leuke en leerzame manier kennis maken met het evenement en de paardensport.

Om te stemmen gaat u naar CHIO Zonder Hindernissen of naar Scholenplan. Breng vandaag nog uw stem uit!

  • Share this article