CHIO Stroodorp in Beurs-WTC tijdens People’s Business

Fotowtc

Het CHIO Stroodorp is al bijna niet meer weg te denken tijdens het grootste netwerkgala van Rotterdam. Het CHIO Rotterdam zorgt samen met o.a. Rabobank, Dura Vermeer, Mercedes-Benz ROGAM, Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp en de Vrienden van het CHIO, weer voor een hippisch tintje op 15 en 16 januari 2014 tijdens People’s Business, de plek waar ondernemers uit de regio Rijnmond netwerken, samenwerken en elkaar versterken.

Het CHIO Rotterdam werkt al jaren vanuit een bundeling aan krachten op commercieel gebied en maakt verbindingen tussen mensen en sponsoren. Met deze visie is het CHIO in 2013 voor het eerst gestart met een totaalconcept tijdens People’s Business in de vorm van een Stroodorpplein waar het CHIO en sponsors van het CHIO gezamenlijk relaties uitnodigen. Het CHIO gaat hier in 2014 mee door en wil hier gezamenlijk met haar partners een jaarlijkse traditie van maken.

De formule van People’s Business in combinatie met het inluiden van het nieuwe jaar heeft het evenement in de afgelopen jaren doen uitgroeien tot dé plek waar ondernemers elkaar ontmoeten en nieuwe relaties opdoen. Dit jaar wordt het evenement geopend door Alexander Pechtold en staan er tal van nieuwe en bekende hoogtepunten op het programma van het tweedaagse evenement in Beurs-WTC. U vindt het CHIO Stroodorp in de Rotterdam Hall. Via de website www.pbrotterdam.nl is het mogelijk om aan te melden als bezoeker, hier vindt u ook het volledige programma en het exposantenoverzicht.

  • Share this article