CHIO Rotterdam klaar voor 2013!

Belle

Hebben we niet een fantastisch hippisch jaar achter de rug? Dat begon wat mij betreft al in april toen Adelinde Cornelissen de wereldbeker dressuur won, daarna de spannende periode waarin de teamselecties voor Londen plaatsvonden. Vooral het CHIO Rotterdam was de plek waar het voor de bondscoaches duidelijk werd met welke teams Nederland naar de Olympische Spelen zou gaan. Met de medailles van onze ruiters en amazones in Londen heeft de hippische sport een grote bijdrage aan de totale medaille oogst geleverd, hetgeen ook bij NOC*NSF erg wordt gewaardeerd. Op sportief gebied dus alle steun voor de hippische sport voor de komende jaren.

Het CHIO Rotterdam staat er goed voor. We mogen ons gelukkig prijzen met een mooie hoofdsponsor, Rabobank Rotterdam, en een grote groep trouwe sponsors en suppliers. We gaan 2013 met vertrouwen tegemoet. Het CHIO in 2013 wordt een bijzonder CHIO; het is ons briljanten jubileum: het 65ste CHIO. Met op het programma de vertrouwde hoogtepunten zoals de Furussiya FEI Nations Cup springen, de Kür op Muziek en de Longines Grand Prix Port of Rotterdam. Maar ook met nieuwe hoogtepunten; bijvoorbeeld de spectaculaire Six Bar op vrijdagavond. We zullen ook in 2013 al onze sporters, sponsors en supporters weer met open armen ontvangen en ze 5 dagen laten genieten van mooie sport, interessante ontmoetingen, topvoorzieningen, culinaire verrassingen en entertainment.
Namens het bestuur én organisatie wens ik u en uw dierbaren fijne feestdagen toe en een fantastisch begin van een goed 2013!

Belle de Bruin
Voorzitter CHIO Rotterdam

  • Share this article