CHIO Port Club Rotterdam leert hoe de wereldtijd op tijd blijft

EK
Whats App Image 2019 05 01 at 11 58 4111

Afgelopen week waren de leden en bestuur van de CHIO Port Club Rotterdam op bezoek bij First Dutch Innovations (FDI), het vroegere TNO Bedrijven. In deze joint venture tussen TNO en First Dutch wordt ondernemerschap en kennis over valorisaties gecombineerd met als doel om innovatie en werkgelegenheid te stimuleren. Een uiterst leerzaam maar ook goed verzorgd bezoek voor de leden van de CHIO Port Club Rotterdam.

Er waren presentaties van VSL, Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland en NMI, de onafhankelijke specialist op gebied van testen, certificeren en trainen op gebied van metrologie. Deze hechte samenwerking tussen kennisinstituten moet de innovatieve ontwikkeling van bedrijven in Nederland versterken en versnellen. De CPCR-leden kregen ook een bijzonder kijkje achter de schermen in de laboratoria van NMi. Ze leerden bijvoorbeeld hoe de wereldtijd tot stand komt én op tijd blijft.

De leden van de CPCR waren onder de indruk van FDI. Natuurlijk werd er ook volop genetwerkt en genoten van de lekkere lunch.

CPCR bezoek First Dutch Innovations
  • Share this article