CHIO nog lekker in trek bij relaties DuraVermeer

Dura

Al vanaf de allereerste editie in 1948 is DuraVermeer betrokken bij het CHIO Rotterdam. En al even zoveel jaren brengt het innovatieve bouwbedrijf relaties mee naar het evenement. “En we merken dat het evenement nog altijd in trek is bij onze relaties,” aldus Glenn Metselaar, hoofd corporate communicatie bij Dura Vermeer. “We gaan dus ook dit jaar weer lekker netwerken tijdens het CHIO.”

De netwerk activiteiten zijn vandaag, de eerste dag van het CHIO Rotterdam, al van start gegaan tijdens de jeugdmiddag. Daar heeft DuraVermeer de kinderen en begeleiders van 3 scholen uit Moordrecht getrakteerd op een onvergetelijke middag. Een voorproefje op de mooie nieuwe school die DuraVermeer voor deze scholen in Moordrecht gaat bouwen.
Morgen vindt traditiegetrouw weer de grote ontvangst plaats. Volgens Metselaar zijn er meer dan genoeg aanmeldingen om de maximale capaciteit van de ontvangsttent op donderdagavond te benutten. Ook de andere dagen van het CHIO Rotterdam is het team van Dura Vermeer met relaties te vinden op het CHIO Rotterdam.

  • Share this article