Champions League bar stralend middelpunt Stroodorp

Heineken Bar

Vanaf de beginjaren van het CHIO Rotterdam wordt er Heineken getapt op het evenement. Al in 1873 had Heineken een brouwerij aan de Crooswijksesingel in Rotterdam, waar vroeger menig CHIO feest is gehouden.

Ook tijdens het komende CHIO Rotterdam is Heineken weer prominent aanwezig. Allereerst natuurlijk bij de verschillende tappunten. In de publieksbar, restaurants, etc. kunnen bezoekers van het CHIO Rotterdam genieten van een mooi getapt glas Heineken, maar ook van de andere dorstlessers uit het Heineken assortiment, zoals Jillz en Amstel Radler. De publieksbar onder de grote parasol is het stralende middelpunt van het Stroodorp . Rondom de indrukwekkende Heineken bar, die eerder door Heineken bij de Champions League finale werd ingezet, zal het ’s avonds maar ook overdag zeker gezellig worden.

Ron Weber, bij Heineken verantwoordelijk voor het CHIO Rotterdam, kijkt uit naar de 67ste editie van het evenement. “Tijdens dit evenement, waar zo’n 50.000 toeschouwers komen, schenken wij natuurlijk graag ons Heerlijk Helder Heineken ! Zeker als ik zie hoe vandaag de dag de paardensport aan de weg timmert. De paardensport gaat bij een steeds groter wereldwijd publiek echt leven! En dan is het CHIO Rotterdam voor ons natuurlijk een prachtig evenement. Het is het grootste internationale outdoor evenement na Aken met prachtige zakelijke mogelijkheden en we hebben ook nog een mooie historie samen!” aldus Ron Weber

  • Share this article