Band CHIO Rotterdam en Rotterdamse Havenbedrijven steeds hechter

DSC 4552

Al vanaf het eerste uur is er een nauwe samenwerking tussen de Rotterdamse Havenbedrijven en het oudste internationale topsport evenement van de stad.

<?xml:namespace prefix = u2 />

Sinds enkele jaren wordt die relatie steeds hechter en presenteren steeds meer ondernemers uit de Rotterdamse haven zich nadrukkelijk tijdens het paardensport evenement met een ontvangst in de maritieme bar en een eigen springrubriek. Maar de Rotterdamse Havenbedrijven zijn ambitieus en willen meer….<?xml:namespace prefix = o />

De leden van het Syndicaat van de Rotterdamse Haven willen graag het gehele jaar door een trotse Legacy Partner van het evenement zijn. Deltalinqs heeft op de derde donderdag van januari altijd een havendiner en het CHIO heeft traditiegetrouw een havenborrel/ontvangst op de derde donderdag van juni. Aan die havenbijeenkomsten is afgelopen week een nieuw netwerkmoment toegevoegd. Voorzitter van het CHIO Rotterdam, Belle de Bruin, verwelkomde in de Sociëteit Schoufour vertegenwoordigers van de bedrijven aangesloten bij het Syndicaat van de Rotterdamse Haven en als speciale gast Steven Lak, chairman van Deltalinqs. In haar openingswoord riep zij Deltalinqs, Rppc en de Jong Havenvereniging op om de handen ineen te slaan en de betrokkenheid tussen CHIO Rotterdam en havenpartijen te laten groeien.

<?xml:namespace prefix = u2 />

In zijn toespraak reageerde Lak verheugd op deze uitnodiging: “Het CHIO Rotterdam en de havenborrel moeten trots zijn op elkaar en samen aan de toekomst werken. Dat we moeten samenwerken is wel duidelijk en we denken heel graag mee. Hoe we dat vorm gaan geven zal in de toekomst blijken!” <?xml:namespace prefix = u1 /> <?xml:namespace prefix = o />

Binnen de huidige campagne van het Havenbedrijf Rotterdam ‘Change Your Perspective’ wordt Rotterdam als grensverleggende haven gepositioneerd om zo de meerwaarde van de haven voor bestaande en potentiële klanten wereldwijd te onderstrepen. Daarbij staat de jeugd en talentontwikkeling centraal. Thema’s die ook voor het CHIO Rotterdam al sinds jaren centraal staan.

De trotse voorzitter van het Syndicaat van de Rotterdamse Havenbedrijven, Tjeerd Schipper, ziet met zoveel gezamenlijke ambities uit naar een mooie ontvangst tijdens het 65ste CHIO Rotterdam.
  • Share this article