Asito Official Cleaning Partner van briljanten CHIO

Ehning M Copin van de Broy ROTT12 L15186 1klein

Asito is tijdens het 65ste CHIO Rotterdam wederom verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud, zodat bezoekers, sporters, medewerkers en overige gasten zorgeloos kunnen genieten van hippische topsport in een schoon en verzorgd stadion.

Asito levert ook buiten het CHIO Rotterdam een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Ze noemen dat zelf in één woord samengevat ‘Schoonmaakkracht’. Bij het Imago Onderzoek Facilitaire Dienstverlening van Blauw Research kwam Asito onlangs, voor de 4e keer op rij, op het criterium kwaliteit uit de bus als de nummer één van Nederland!

Voor het CHIO Rotterdam is Asito kennispartner, cleaning partner, vriend en klankbord. Niet alleen op het gebied van facilitaire zaken, maar ook rondom duurzaamheid. Daarnaast zet Sales Manager Kees van der Zwalm het CHIO Rotterdam graag in om zijn cliënten te ontvangen: “De hospitality mogelijkheden van het CHIO zijn een prima uithangbord voor onze lokale en landelijke relaties. Het klopt allemaal, van het parkeren tot en met de ontvangst in de loge is het een mooie beleving. Een geoliede machine waar onze relaties erg positief op reageren. Bovendien vinden de executives van de grote bedrijven die wij tijdens het CHIO Rotterdam ontvangen het ook nog eens erg leuk om elkaar in het Stroodorp te ontmoeten,” aldus Van der Zwalm.

Samen schoner, samen groener is het schoonmaakconcept waar Asito zich tijdens het CHIO voor wil inzetten. Met die aanpak realiseren Asito en CHIO Rotterdam besparingen op het schoonmaakonderhoud zónder afbreuk te doen aan het kwaliteitsniveau.

  • Share this article