Alle Vrienden poseren bij Van der Valk Hotel Nieuwerkerk

Groep1

De ambiance was schitterend, op een mooie herfstavond in de fraaie tuin van Van der Valk Hotel Nieuwerkerk met de officiële Vrienden hindernis en 2 prachtige paarden poseerden alle Vrienden van het CHIO Rotterdam, net als 10 jaar geleden tijdens de eerste Vriendenontmoeting op locatie voor de foto. Dit ter afsluiting van het jubileumjaar 10 jaar Vrienden van het CHIO Rotterdam.

Na een terugblik op het jubileumjaar en het afgelopen CHIO Rotterdam was het de eer aan voorzitter Pieter Baan om
Darion Wealth Management, Auto Wüst, Beequip, Nice 2 meet you, Luxaflex Nederland en
Bunk Bureau te verwelkomen als nieuwe Vrienden en om Maasmond, Nedspice, RTV Rijnmond,
De Jong Gortemaker Algra Architekten en Ingenieurs B.V.en de Groene Groep te feliciteren met hun 10 jarig lidmaatschap van de Business Club.

Algemeen Directeur van het CHIO Rotterdam Jan de Mooij gaf een korte vooruitblik op het programma voor het komend jaar en vertelde over de kandidatuur van Nederland met het CHIO Rotterdam als locatie voor het EK springen, dressuur en para dressuur in 2019. Alle aanwezigen ondergingen dezelfde betovering als de FEI delegatie van het filmpje dat Nice 2 meet you had gemaakt ter gelegenheid van het EK-bid. En .... iedereen maakte het het #HeartsofGold teken (de rechtervuist voor het hart).

Daarna lieten alle Vrienden zich het openhartige verhaal en het heerlijke walking van gastheer Peter van Hul en gastvrouw Evelien van der Valk welgevallen. Ook voor de rondleiding door het moderne en vooral duurzame hotel was voor veel Vrienden erg interessant. En natuurlijk was er weer volop gelegenheid om te netwerken.

  • Share this article