AD besteedt veel aandacht aan EK’s in Rotterdam

EK
LFO 3233

Bij belangrijke sportevenementen als deze komende EK’s zitten de redacties van de nieuwsmedia natuurlijk bovenop het nieuws! Maar bij deze EK’s, het grootste paardensportevenement ooit georganiseerd in Rotterdam, doet het AD meer.

Het zijn inmiddels lang niet alleen meer de kranten die een groot publiek bereiken. De Longines FEI Europese Kampioenschappen worden volledig multimediaal onder de aandacht gebracht. Zo gaat dressuuramazone Danielle van Mierlo samen met het AD een aantal vlogs maken waarin ze uitleg geeft over de paardensport. Waar let een jury op, wat moet een ruiter doen om een paard zo te laten presteren, etc. Paardensport is weliswaar een hele grote sport in Nederland maar toch nog niet bekend bij alle Nederlanders. De video;s zijn terug te vinden op de online kanalen van de Persgroep.

Partnership manager van de Persgroep, Annelieke van Veldhoven, ziet veel gezamenlijke kansen tijdens de komende EK’s. “We kunnen elkaar goed versterken door samen te werken en onze zakelijke netwerken te delen.. Natuurlijk vind je mij en mijn collega’s straks ook in het Kralingse Bos met de zakelijke relaties van de Persgroep! En hopen dat de online artikelen rondom de EK’s goed gelezen en gewaardeerd worden door onze lezers. Want die blijven het meest belangrijk.

  • Share this article