Aan de vooravond van een jubileum

DSC 2092

De Vrienden van het CHIO kwamen voor de eerste keer na het evenement bijeen in het pand van Team Relocations op industrieterrein Noord-West. De gastheren Cees Zeevenhooven en Jeroen Doting zagen menig vriendenmond van verbazing openvallen toen zij een kleine introductie en demonstratie gaven van het imposante logistieke systeem dat achter de gevel van het pand is ingericht. En natuurlijk leuk om te horen dat het enorme pand gebouwd is door een andere Vriend van het CHIO, Dura Vermeer. Weer een voorbeeld hoe krachtig het Vrienden netwerk is.

TTC Zuid-Holland talent Marie Kleinepier en haar TTC trainster Barbara Koot zorgden voor een hippisch intermezzo. De passie en enorme drive van Marie en haar uitstekende prestaties maakte diepe indruk op de vrienden. "Dat meisje komt er wel..."

Voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan mocht wederom een aantal bedrijven als Vriend verwelkomen. Forehand Electronics Extensions BV, Trichis, Van der Valk Nieuwerkerk en Ebbinge Service, advies & Interim zijn 5 nieuwe interessante bedrijven binnen het Vriendennetwerk. Ook blikte Pieter Baan vooruit op het jubileumjaar dat in oktober van start gaat en de bijeenkomsten die de komende maanden gepland staan.

Natuurlijk stond voorzitter van het CHIO Belle de Bruin met de aanwezige vrienden even stil bij het overlijden van ere-voorzitter Jacques Schoufour. De man heeft zo ongelooflijk veel betekend voor het CHIO. Daarnaast waren er voor Belle de Bruin ook veel mooie dingen om samen met de vrienden op terug te kijken. Bijvoorbeeld de enorme medaille oogst en de bijbehorende kwalificaties voor Rio van Nederland tijdens het afgelopen WK. En natuurlijk de dikke 8 die het CHIO uit het tevredenheidsonderzoek van de sponsoren heeft gekregen. Tenslotte nog een primeur voor de aanwezige Vrienden, zij hoorden als eerste de nieuwe samenstelling van het bestuur, de Raad van Advies en de nieuw aangestelde Algemeen Directeur.

  • Share this article