69ste CHIO Rotterdam verrassend voor bezoekers

Tribunes vol

Dit jaar en volgend jaar zijn in alle opzichten een soort vingeroefeningen voor de EK’s die in 2019 op het programma staan. Dit jaar is gekozen voor een hele nieuwe indeling van het terrein en een uitbreiding van met extra faciliteiten en meer stands. Natuurlijk vragen we onze leverancier van de tribune-, stand- en hospitalityaccommodaties, Neptunus Structures, om bij zo’n nieuwe opzet mee te denken. Het resultaat mag er zijn straks tijdens het 69ste CHIO Rotterdam. Op het entreeterrein komen sfeervolle luxe stretchtenten die de sfeer van een bedouïnentent hebben en er komt een hele nieuwe promenade met de bekende pagode tenten.

Nieuw is ook de extra verdieping op de Ratina Hospitality tent, compleet met congrescentrum, perscentrum en comfortabele werkplekken voor pers en mediateam, met mooi uitzicht op de Rotterdampiste. En aan de InterChempiste, die dit jaar van plek verwisseld is met de Dura Vermeer inrijpiste komen meer tribunes en hospitality voorzieningen.

Ook in het Stroodorp is gekozen voor een iets andere indeling, de ingang is vanuit de promenade en het podium waar het entertainment plaats vindt is verplaatst.

“Wij bouwen inmiddels al meer dan 10 jaar het CHIO Rotterdam en zijn blij met deze vernieuwde terreinindeling,” aldus Dorrie Eilers, directeur van Neptunus Group. “Deze nieuwe opzet is leuk, verrassend voor de bezoekers en met flink wat innovatieve ideeën erin verwerkt. Wij houden daar wel van en het is belangrijk voor de groei van het evenement. Het houdt het bovendien spannend voor de bezoekers. Die kunnen elke keer weer wat nieuws ontdekken. “

  • Share this article