65ste editie CHIO wederom Zonder Hindernissen

Zonder hindernissen2

Sinds 10 jaar zijn de vrijwilligers van de stichting CHIO Zonder Hindernissen actief om iedereen die slecht ter been is of in een rolstoel zit een onvergetelijke dag te bezorgen tijdens het CHIO Rotterdam. Ze doen dat door minder valide bezoekers met een golfkar naar de tribunes te brengen en door mensen die in een rolstoel zitten een mooie plaats en een ‘royal treatment’ te geven op het rolstoelterras direct aan de Rotterdam Piste dat plaats heeft voor ca. 20 rolstoelen.

De reacties zijn hartverwarmend, zoals het echtpaar, beiden de 90 al gepasseerd, dat elkaar stralend aankijkt en zegt: “Wie had dat gedacht? Heerlijk dat we nu toch, ondanks de rolstoel samen kunnen genieten van al die toppaarden en –ruiters. En nog wel direct aan de piste! Vroeger genoten we samen op de gewone tribune en in het Stroodorp maar hier is de verzorging ook prima!

Ook dit jaar zijn er weer kaarten beschikbaar gesteld aan het CHIO Zonder Hindernissen. Zit u in een rolstoel en wilt u graag een plek op het rolstoelterras? Stuur een mail naar [email protected] en vermeld uw naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer en geef aan welk dagdeel (niet op zaterdagavond) uw voorkeur heeft. Let op het aantal plaatsen/kaarten is gelimiteerd.

Aafje thuiszorg zorghotels, het Reuma Revalidatiecentrum Rotterdam en het CHIO Rotterdam zijn de drijvende krachten achter CHIO Zonder Hindernissen.

  • Share this article