65 jaar Dura Vermeer!

Dura rabo 7

Een briljanten jubileum voor het CHIO Rotterdam maar ook voor de samenwerking met onze trouwste Legacy Partner Dura Vermeer. Het bedrijf, met Job Dura als één van de grondleggers van het CHIO in1948, heeft met een onverminderd enthousiasme dit Rotterdamse paardensportevenement altijd gesteund. Vorig jaar is het Legacy Partnership weer voor een aantal jaren verlengd. Traditiegetrouw wordt vandaag de DuraVermeer prijs verreden. Wethouder Jeannette Baljeu en Job Dura waren verheugd om aan de sympathieke Laura Kraut de 1e prijs voor deze rubriek te overhandigen.

Maar niet alleen binnen Dura Vermeer is men enthousiast over het CHIO. Juist de relaties van het bouwconcern tonen steeds meer belangstelling dan ooit. Vandaag komen er ruim 800 gasten tijdens de traditionele ontvangst. “Ik denk dat het te maken heeft met de uitstraling van het evenement en de goede ervaring de afgelopen jaren,” zegt Glenn Metselaar, hoofd Corporate Communicatie bij Dura Vermeer. “Op de een of andere manier krijgt iedereen er iets van mee en spreekt de opzet en de ambiance van onze ontvangst aan.” In de schitterend aangeklede tent gebeurt van alles en wordt een film getoond over BREEAM het duurzaamheidslabel voor gebouwen.

Duurzaamheid krijgt veel aandacht bij Dura Vermeer, dat is o.a. te zien aan de Grandstand, de nieuwe permanente tribune van het CHIO die in 2011 door Dura Vermeer is gebouwd.

  • Share this article