Stands

Standhouders

Het Stroodorp van het CHIO Rotterdam is een begrip. Al sinds de beginjaren van het evenement nemen de vele tienduizenden Rotterdammers, paardensportliefhebbers en zakelijke relaties die het CHIO Rotterdam bezoeken, graag een kijkje in de stands die in het Stroodorp te vinden zijn. Zelfs de internationale topdeelnemers aan het evenement komen graag winkelen in het Stroodorp van het CHIO Rotterdam. Vroeger waren dat eenvoudige stands van stro, tegenwoordig zijn het fraai vormgegeven stands.

Enkele jaren geleden is het Stroodorp uitgebreid met het Promodorp bij de hoofdingang en kunnen de bezoekers van het CHIO Rotterdam direct bij binnenkomst al genieten van verschillende eetgelegenheden en een ruim aantal gevarieerde stands op o.a. hippisch, lifestyle en leisure gebied.

Standhouders in het Promodorp en het Stroodorp hebben gedurende de dagen van het evenement een perfecte mogelijkheid om (nieuwe) producten te presenteren aan de gemiddeld 50.000 bezoekers die tijdens het CHIO Rotterdam een dagje uit zijn.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via Carla Collewijn, ccollewijn@chio.nl of 010-4528900.