Catering

Catering op het CHIO

Catering voor elke trek en elk budget

Of je nou zin hebt in een drankje, warm of koud, of je hebt lekkere trek in de food-court of in het Stroodorp is er een uitgebreid aanbod van food en beverages voor iedereen!

Food-court
In de food-court van het entreedorp zijn verse, koude en warme snacks en maaltijden, koffie, thee en frisdranken te verkrijgen.

Stroodorp
Bezoekers die graag een vers gezette kop koffie drinken, met vrienden aan een glaasje wijn of champagne nippen, al dan niet met een klein hapje erbij,… alles is mogelijk in het CHIO Stroodorp.

Op het Champagneterras, aan de rand van het Stroodorp is het goed toeven. Laat de kurken maar poppen en geniet van een heerlijk glas Moët & Chandon; brut, rosé, de echte Dom Perignon of de hippe Moët & Chandon Ice.

Het kloppend hart van het Stroodorp is de bar waar onder andere een heerlijk Bavaria/Swinkels biertje wordt getapt. Dé ontmoetings- en netwerkplek van het CHIO Rotterdam. Met uitzicht op de huldigingen en het entertainment op het podium. En natuurlijk dé plek voor een frisdrank, glaasje wijn en natuurlijk een biertje.

Brasserie Rotterdam is dagelijks vanaf 11.30 uur geopend voor herkenbare, eigentijdse gerechten zoals een goed stuk vlees, kreeft, lekkere huisgemaakte frieten en dagverse groenten of een salade. Een no-nonse kaart met voor elk wat wils!

In het Stroodorp zijn verkooppunten voor een heerlijk kopje koffie van versgemalen bonen, sushi vers bereid of een lekkere hamburger die terplekke voor gebakken wordt. Zo is een bezoek aan het CHIO Rotterdam echte belevenis.