Vóórproeven op het 66ste CHIO Rotterdam

DSC 0560

Afgelopen periode is hard gewerkt aan de realisatie van Restaurant Schoufour; een gezellig pop-up restaurant op de CHIO locatie de Grandstand in Rotterdam. In een centraal gelegen, mooie bosrijke omgeving opent Oseven van 15 mei tot en met 24 mei de deuren van dit nieuwe restaurant. Op de gevarieerde kaart staan o.a. diverse gerechten die ook tijdens het 66ste CHIO Rotterdam geserveerd worden. Restaurant Schoufour is op donderdag en vrijdag geopend voor lunch en diner en zaterdag voor diner.

“Wij nodigen iedereen van harte uit om te komen lunchen of dineren in deze speciale setting.” aldus Richard Jonker, Algemeen Manager van Oseven. “Aan de rand van het Kralingse Bos, op het terrein van de Rotterdamsche Manège heeft u als gast een prachtig uitzicht terwijl u geniet van de pure gerechten. Voor gasten die in juni het CHIO gaan bezoeken, biedt deze kaart direct een voorproefje van de gerechten die tijdens dit internationale paardensportevenement geserveerd gaan worden. Daarnaast is het leuk om kennis te maken met de mooie Grandstand in het Kralingse Bos, bijvoorbeeld tijdens één van de hippische activiteiten in de maand mei.”

Tijdens het CHIO Rotterdam, van 18 t/m 22 juni a.s., zullen bepaalde gerechten van deze menukaart verkrijgbaar zijn in Brasserie Top Gun in het Stroodorp en andere gerechten in restaurant Schoufour dat tijdens het CHIO Rotterdam weer alle dagen als specialiteitenrestaurant geopend is.

Adres en openingstijden Restaurant Schoufour:

Kralingseweg 120

3062 CG ROTTERDAM

Donderdag 11.30 - 23.00u

Vrijdag 11.30 - 23.00u

Zaterdag 17.00 - 23.00u

Restaurant Schoufour is van 15 t/m 24 mei geopend

Nadere informatie en de menukaart: www.restaurantschoufour.nl

Reserveringen telefonisch via 06 – 10 77 64 04

  • Deel dit artikel