Haven coryfeeën met nieuwe generatie in gesprek

CHIO
BJS 2333 Martin Fuchs Clooney 51 SUI

Op 20 mei organiseren CHIO Port Club Rotterdam (CPCR), Rotterdam Port Promotion Council (RPPC), Rotterdam Maritime Services Community (RMSC), Rotterdam Partners, IQ/Maritime Delta, Deltalinqs, Young Nederland Maritime Technology, Jong Havenvereniging, en Rotterdam Maritime Capital of Europe een gezamenlijk online of hybride event waarbij Young Professionals met maritieme prominenten in gesprek gaan.


De cultuur van de maritieme sector wordt vaak omschreven als 'traditioneel'. Young professionals voelen zich er niet altijd gehoord en de gevestigde orde begrijpt niet altijd waarom deze groep zich voornamelijk bezig wil houden met zaken als innovatie en energietransitie.

Tijdens dit event gaan de jongeren en gevestigde orde met elkaar in gesprek om te onderzoeken hoe ze samen kunnen werken en de transitie in de maritieme sector kunnen versnellen. Wat kunnen 'Zij die de dienst uitmaken' leren van gedreven, ambitieuze maar '32-uur-in-de-week-werkende' jongeren? En hoe kunnen de jongeren hun voordeel doen van de lessen van de 'Old boys' (en girls!). Welke stappen hebben zij gezet toen zij aan het begin van hun carrière stonden?

Het belooft een inspirerende ontmoeting te worden, online of indien mogelijk (deels) op de RDM campus.

  • Deel dit artikel