Uitbreiding Comité van Aanbeveling PEOPLE’S BUSINESS 2.0!

IMG 0862

De organisatie van de 17e editie van hét netwerkevent van het jaar – People’s Business 2.0! – is weer in volle gang. Voor deze nieuwe editie, die 13 en 14 januari 2016 plaatsvindt en geheel in het teken staat van vernieuwing, is het Comité van Aanbeveling (CvA) uitgebreid. De nieuwe exploitant van People’s Business,Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, verwelkomt drie nieuwe CvA-leden, waaronder voorzitter Jeannette Baljeu en algemeen directeur van het CHIO Rotterdam Jan de Mooij. Ook bedankt de organisatie vier afgetreden leden voor hun participatie de afgelopen editie(s). Het eerste besluit van het nieuwe comité is al genomen: het goede doel dat People’s Business dit jaar steunt is voor de 2e keer Stichting Ambulance Wens.

Het Comité van Aanbeveling waarborgt al jaren de kwaliteit van People’s Business. Ook zorgt zij voor een evenredige brancheverdeling en adviseert zij de organisatie in de aanloop naar de beurs over de juiste invulling van het kennisprogramma, de verschillende ontmoetingsactiviteiten en de nieuwe ‘look and feel’ van het event.
De nieuwe leden van het Comité van Aanbeveling zijn:

 • Mevr. J. Baljeu (oud-wethouder haven, verkeer & vervoer Rotterdam) – voorzitter
 • Dhr. X. Heijman (Invint)
 • Dhr. J. de Mooij (voorzitter CHIO)

Tezamen met de onderstaande bestaande leden vormen zij het comité van 2016:

 • Dhr. K. van ’t Zelfde (directeur RIJNMOND Business)
 • Dhr. R. Zijderveld (oud-partner Deloitte)
 • Mevr. A. Spek (store director Schaap & Citroen)
 • Dhr. H. van Ruiten (directeur ROGAM)

People’s Business bedankt oud-leden

Vier CvA-leden zijn afgetreden. De organisatie wil de volgende oud-leden graag bedanken voor hun participatie aan het comité de afgelopen editie(s):

 • Dhr. Drs. M. Koolen (directeur Bedrijven Rotterdam Centrum ABN Amro) – oud voorzitter
 • Dhr. I. van Eck (wijnadviseur Zegro)
 • Dhr. J.A. Viskil (partner/register Accountant Mazars accountants en belastingadviseurs)
 • Mevr. J.M.E Huijers (directeur Beurs-World Trade Center)Netwerken in een nieuw jasje
Woensdag 13 en donderdag 14 januari 2016 wordt het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam omgetoverd tot hét hoogwaardig ontmoetingsplatform voor het bedrijfsleven in regio Rijnmond. De nieuwe editie van People’s Business, die wordt aangeduid met de toevoeging “2.0!”, staat volledig in het teken van vernieuwing. Dit grootschalige netwerkevent brengt jaarlijks ruim 90 exposanten en meer dan 4.000 bezoekers uit het hogere segment van alle kennisvelden met elkaar in verbinding, om zo samenwerking, versterking en innovatie te stimuleren. Het nieuwe CvA is er helemaal klaar voor en kijkt zeer positief tegenover het vernieuwde concept van People’s Business. "Postillion Hotels wil een nieuwe weg in slaan met People's Business, zo'n uitdaging ondersteun ik graag. De eerste resultaten moeten komende editie al zichtbaar zijn," aldus voorzitter Jeannette Baljeu.

Stichting Ambulance Wens
Ook dit keer steunt People’s Business een regionaal goed doel. De afgelopen weken is het CvA druk bezig geweest met het toetsen van potentiële stichtingen. De keuze viel, net als vorig jaar, op de Stichting Ambulance Wens dankzij haar inspirerende missie, direct zichtbare uitkomsten en de prettige samenwerking. Op 14 januari 2016 wordt tijdens de beurs in de vorm van een cheque bekend gemaakt hoeveel geld er dit keer is opgehaald

 • Share this article