Vlag Nederland Vlag Engeland

Zakelijke mogelijkheden van het CHIO

Het CHIO Rotterdam is dé plek voor ondernemend Rotterdam en omstreken. Het paardensportevenement, midden in het Kralingse Bos, heeft zich ontwikkeld tot een nationaal evenement met corporate sponsoren.

Ook voor uw merk of bedrijf zijn er diverse prestatiemogelijkheden en hospitality pakketten. Hieronder vindt u er een aantal. Onderstaande pakketten passen we graag aan naar de behoefte van uw bedrijf.

Legacy Partner

  • Legacy Partners vormen een selecte groep sponsors van het CHIO Rotterdam. Zij maken niet alleen gebruik van exclusieve sponsormogelijkheden; onze Legacy Partners denken ook mee over en werken mee aan de toekomst van het CHIO Rotterdam.
  • Het aantal Legacy Partners van het CHIO Rotterdam is gemaximeerd. Er zijn nog 2 pakketten beschikbaar! 

Sponsorpakketten op maat

  • Voor elke sponsor, groot of klein, kan het CHIO Rotterdam sponsorpakketten op maat samenstellen voor uw merk of bedrijf. In zo'n pakket kunt u kiezen uit alle vormen van hospitality en exposure. 

Hospitalitymogelijkheden

  • Het CHIO Rotterdam is  in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uitgelezen evenement voor relatiemanagement van elke omvang. Het is mogelijk om op intieme wijze bijv. zes relaties op het CHIO Rotterdam te ontvangen maar ook om een bijeenkomst voor 1.000 gasten te organiseren.

Exposuremogelijkheden

  • Het CHIO Rotterdam biedt met 50.000 bezoekers, uitgebreide televisie aandacht in binnen- (NOS Studio Sport met 2,1 miljoen kijkers) en buitenland, brede aandacht in de overige media en veel online bezoekers, uitstekende mogelijkheid voor exposure van uw merk. 
  • Het CHIO Rotterdam heeft een breed assortiment uitingen voor maximale exposure, van roterende boarding, vlaggen, online branding tot de een gesponsorde mascotte, veel is mogelijk.
  • Het commerciële team van het CHIO Rotterdam heeft kennis van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van exposure en bespreekt die graag met u.

Standhouders

In het drukbezochte Stroodorp en Promodorp van het CHIO Rotterdam kunt u  tijdens het evenement een stand huren om uw product of bedrijf te presenteren aan de tienduizenden bezoekers.

 

Contact
Bent u geïnteresseerd in hoe het CHIO Rotterdam uw merk en/of bedrijf kan ondersteunen? Neem dan contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken:

Carla Collewijn
Tel     : 010 - 452 8900
E-mail: ccollewijn@chio.nl

 

 

Sfeerfoto Stands
Sfeerfoto

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.