Logo CHIO
Logo FEI
FEI Dressage Nations Cup Netherlands

Vlag Nederland Vlag Engeland

CHIO Rotterdam een feest voor kinderen

Sinds jaar en dag is het CHIO Rotterdam voor kinderen één groot feest. In het Indofin Kinderdorp, tijdens de speciale jeugdochtend en tijdens het scholenplan maak je van alles mee. 

Indofin Kinderdorp
In het kinderdorp ben je alle dagen van het CHIO uitgenodigd om te komen klimmen en klauteren. Als je binnenloopt in het kinderdorp zul je zien dat er veel leuke activiteiten en optredens plaatsvinden die allemaal met het thema van dit jaar te maken hebben. Acteurs van Hofplein Rotterdam nemen je mee in een bijzondere wereld. Ook kan je jezelf mooi laten schminken en kun je de hele dag komen spelen en knutselen. Je kan zelfs onze grote vriend Chico tegenkomen en met hem op de foto gaan! 

Jeugdochtend 
Tijdens het CHIO Rotterdam verwelkomen wij de kleinste bezoekers voor de jeugdochtend. Het thema dit jaar is.. Amerika! Wat er allemaal gaat gebeuren tijdens deze ochtend blijft nog even een verrassing. 

Scholenplan 
Schoolkinderen uit groep 5 van verschillende basisscholen uit Rotterdam nemen voorafgaand aan het CHIO Rotterdam het speciale lesmateriaal met hun juf of meester door. Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag bezoeken deze klassen het CHIO Rotterdam en krijgen ze een programma met educatieve elementen over paarden, hun verzorging en natuurlijk de paardensport. Daarnaast kijken ze naar de wedstrijd en hebben ze alle gelegenheid om zich uit te leven in het Indofin Kinderdorp.

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.