Logo CHIO
Logo FEI

Vlag Nederland Vlag Engeland

CHIO Rotterdam een feest voor kinderen

Sinds jaar en dag is het CHIO Rotterdam voor kinderen één groot feest. In het Indofin Kinderdorp, tijdens de speciale jeugdochtend en tijdens het scholenplan maak je van alles mee. 

Indofin Kinderdorp
In het kinderdorp ben je alle dagen van het CHIO uitgenodigd om te komen klimmen en klauteren. Als je binnenloopt in het kinderdorp zul je zien dat er veel leuke activiteiten en optredens plaatsvinden die allemaal met het thema van dit jaar te maken hebben. Acteurs van Hofplein Rotterdam nemen je mee in een bijzondere wereld. Ook kan je jezelf mooi laten schminken en kun je de hele dag komen spelen en knutselen. Je kan zelfs onze grote vriend Chico tegenkomen en met hem op de foto gaan! 

Nu vraag jij je natuurlijk af wat het thema van 2017 is? Hou deze pagina en onze Social Media kanalen in de gaten om het thema van komende editie te ontdekken. 

Speciale jeugdochtend: Olympia de stad waar het allemaal begon
Op zondagochtend speelt zich een spannend verhaal af in de Rotterdam Piste, waar natúúrlijk ook paarden bij te zien zijn. Samen met Hofplein Rotterdam en Horse Creatives nemen wij je mee naar een bijzondere wereld. 

Ben je benieuwd naar dit spektakel? Kom dan vooral op zondagochtend naar het CHIO Rotterdam en bekijk de show!

Scholenplan 

Schoolkinderen uit groep 5 van verschillende basisscholen uit Rotterdam nemen voorafgaand aan het CHIO Rotterdam het speciale lesmateriaal met hun juf of meester door. Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag bezoeken deze klassen het CHIO Rotterdam en krijgen ze een programma met educatieve elementen over paarden, hun verzorging en natuurlijk de paardensport. Daarnaast kijken ze naar de wedstrijd en hebben ze alle gelegenheid om zich uit te leven in het Indofin Kinderdorp.

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.