Logo CHIO
Logo FEI

Vlag Nederland Vlag Engeland

Catering voor elke trek en elk budget

Het CHIO Rotterdam betekent geweldige deelnemers, topsport op het allerhoogste niveau en een mooie verbinding tussen business, mensen, eten en drinken.

Een nieuwe look and feel voor het CHIO Rotterdam. Natuurlijke, eigenzinnige materialen, moderne meubels, gecombineerd met kleurrijke details.  

Fine dining in restaurant Schoufour

In de Grandstand is het Fine Dining restaurant Schoufour gevestigd. Een prachtige locatie aan de piste met een sfeervolle inrichting waar elke dag een ander specialiteitenmenu met prachtige wijnen wordt geserveerd tijdens lunch en diner. Reserveren is noodzakelijk.

Food-court

In de food-court van het entreedorp zijn verse, koude en warme snacks en maaltijden, koffie, thee en frisdranken te verkrijgen. En genietend van een hapje of een drankje heeft u zicht op de losrijpiste waar de sporters zichzelf en hun paarden voorbereiden op hun wedstrijd.

Stroodorp

Bezoekers die graag een vers gezette kop koffie drinken, met vrienden aan een glaasje wijn of champagne nippen, al dan niet met een klein hapje erbij,… alles is mogelijk in het CHIO Stroodorp.

Op het Champagneterras, aan de rand van het Stroodorp is het goed toeven. Laat de kurken maar poppen en geniet van een heerlijk glas Moët & Chandon; brut, rosé, de echte Dom Perignon of de hippe Moët & Chandon Ice.

Het kloppend hart van het Stroodorp is de Heineken bar. Dé ontmoetings- en netwerkplek van het CHIO Rotterdam. Met uitzicht op de huldigingen en het entertainment op het podium. En natuurlijk dé plek voor een frisdrank, glaasje wijn en natuurlijk een biertje.

Brasserie TopGun is dagelijks vanaf 11.30 uur geopend voor herkenbare, eigentijdse gerechten zoals een goed stuk vlees, kreeft, lekkere huisgemaakte frieten en dagverse groenten of een salade. Een no-nonse kaart met voor elk wat wils!

In het Stroodorp zijn verkooppunten voor een heerlijk kopje koffie van versgemalen bonen, sushi vers bereid of een lekkere hamburger die terplekke voor gebakken wordt. Zo is een bezoek aan het CHIO Rotterdam echte belevenis.

Cashless

Met de kaarten van het veilige cashless systeem kan bij alle horeca gelegenheden betaald worden. De kaartjes zijn verkrijgbaar en op te laden op diverse punten in het Stroodorp en entree-dorp. Meer informatie over de cashless kaart vindt u hier

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.