Logo CHIO
Vlag Nederland Vlag Engeland

Vrijwilligers

Het CHIO Rotterdam is ondenkbaar zonder de vele vrijwilligers. De meeste zijn al vele jaren verbonden met het CHIO Rotterdam. Als je een willekeurig vrijwilliger vraagt hoeveel jaar ze nu al meewerken, dan kunnen ze vaak niet precies aangeven wanneer ze er voor het eerst bij waren. Naast deze trouwe groep komen er ook regelmatig nieuwe vrijwilligers bij om “vacatures” of nieuwe functies in te vullen.

In 2014 organiseren wij weer het CHIO Rotterdam van 18 tot 22 juni. Het belooft een prachtige wedstrijd te worden met spannende internationale, nationale en regionale wedstrijden, shows en topentertainment. Wil jij dit evenement van dichtbij mee maken en je steentje bijdragen? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zijn nog opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het aanvullen van diverse teams.

Waarom vrijwilliger bij het CHIO Rotterdam? Meestal is het een combinatie van betrokkenheid bij de paardensport, het CHIO en het hebben van kennis en ervaring op bepaalde vlakken.

Heb je interesse stuur dan een e-mail naar info@chio.nlof bel 010-452 89 00.

Het bestuur van het CHIO Rotterdam is heel erg blij met de inzet van deze grote groep vrijwilligers en met z’n allen is er in 2013 weer een prachtig evenement van gemaakt. We hopen alle vrijwilligers terug te zien in 2014 en hopen nieuwe vrijwilligers te mogen verwelkomen!

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.