Vlag Nederland Vlag Engeland

Vrijwilligers

Het CHIO Rotterdam is ondenkbaar zonder de vele vrijwilligers! De meesten zijn al vele jaren verbonden aan het CHIO Rotterdam. Bij deze trouwe groep komen regelmatig nieuwe vrijwilligers om “vacatures” of nieuwe functies in te vullen.

Het bestuur van het CHIO Rotterdam is heel erg blij met de inzet van deze grote groep vrijwilligers. Dit jaar heeft het CHIO Rotterdam wederom een mooi programma met spannende internationale, nationale en regionale spring- en dressuurrubrieken, shows en topentertainment. Wil jij dit topsport event van heel dichtbij meemaken en samen met een professioneel team het event tot een groot succes maken? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse teams.

Hoe word je vrijwilliger bij het CHIO Rotterdam?

De meeste vrijwilligers komen graag naar het CHIO vanuit een combinatie van betrokkenheid bij de paardensport, het CHIO als evenement en hun specifieke kennis en ervaring op een bepaalde vlak. Wil jij meewerken aan het succes van  het CHIO Rotterdam dan kun je je aanmelden als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar info@chio.nl of bel naar 010-452 89 00 en vraag naar Marleen Schuurman.

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.