Logo CHIO

Vlag Nederland Vlag Engeland

Hotel

Elk jaar stelt het CHIO Rotterdam samen met Van der Valk Hotels Blijdorp en Nieuwerkerk mooie arrangementen samen. Zo kunt u maximaal genieten van het CHIO Rotterdam inclusief een overnachting in een luxe kamer, een uitgebreid ontbijtbuffet, shuttleservice van en naar het CHIO terrein en toegangskaarten voor het CHIO.

Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp

Het Van der Valk Rotterdam Hotel Blijdorp is een nieuw en exclusief hotel. Het hotel ligt op enkele kilometers van het centrum. Het parkeren bij Van der Valk Blijdorp is voor hotel gasten gratis.

In het sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of diner. Op het terras zit u heerlijk met uitzicht op dierentuin Blijdorp.

Arrangement

U kunt nu maximaal genieten van het CHIO Rotterdam met een overnachting in een luxe superior kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet. Met dit weekendarrangement kunt u gratis met onze shuttleservice naar het evenement en ontvangt u (een) dagkaart(en) tot het CHIO Rotterdam.  

  • Overnachting op vrijdag of zaterdag met toegang voor het CHIO op zaterdag (dagkaart): € 72.50 per persoon (op basis van 2 personen)
  • Overnachting op zaterdag met toegang voor het CHIO op zaterdag (dagkaart) en zondag: € 97.50 per persoon (op basis van 2 personen)
  • Overnachting op zaterdag met toegang voor het CHIO op zondag: € 57.50 per persoon (op basis van 2 personen)

Boek nu hier uw arrangement voor het CHIO Rotterdam bij Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp!

    

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.