Vlag Nederland Vlag Engeland

Kaartverkoop CHIO Rotterdam 2018

U kunt hier uw tickets kopen voor het CHIO Rotterdam 2018. Tickets zijn per dag en per stadion (InterChem Arena en/of Rotterdam Arena) te koop. Let dus bij aanschaf van de tickets goed op dat u het juiste stadion kiest van de wedstrijd die u wilt bijwonen. Per stadion wordt in het menu aangegeven of u tribune plaatsen kunt reserveren. Er zijn ook passe partouts beschikbaar die geldig zijn voor alle dagen (21 t/m 24 juni) en voor één van de stadions.     

De jeugdtickets zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang, indien u een gegarandeerde zitplaats wilt voor een kind t/m 3 jaar dient u een jeugdticket te kopen. Voor mindervalide bezoekers is er in het Rotterdam Stadion een rolstoelplatform.

De tickets aan de kassa zijn € 5,- duurder dan de tickets in de voorverkoop. De voorverkoop van tickets gaat door tot 2 uur voor de aanvang van de eerste rubriek van de dag. Daarna kunt u tickets kopen aan de kassa (op basis van beschikbaarheid). De prijzen van de tickets zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief de kosten voor de door u gewenste betaalmethode (vanaf € 0,50 per bestelling). 

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.