Logo CHIO
Vlag Nederland Vlag Engeland

Cashless Event

Het CHIO Rotterdam is een Cashless Event. Wij informeren u graag over de betaalwijze tijdens het CHIO Rotterdam. Betalen van Food & Beverage is alleen mogelijk met onderstaande contactloze CHIO betaalkaart. Het CHIO Rotterdam kiest voor deze betaalmethode omdat het snel en veilig is. 

 

Het opladen van uw CHIO betaalkaart kan bij drie bemande oplaadpunten met contant geld, PIN of creditcard. U vindt één oplaadpunt op het entreeveld en twee in het Stroodorp. Bij de kassa’s en de Infobalie in het entreegebied liggen flyers, waarop de plaatsen van deze oplaadpunten staan vermeld. 

U kunt uw kaart opwaarderen voor de volgende bedragen: Euro 20, 50, 75, 100, 200, 500 en maximaal Euro 1.000. Tijdens het evenement kunt u restitutie krijgen van het saldo dat op uw CHIO betaalkaart staat. Tot 100 euro kunt u direct terug krijgen bij één van de bemande oplaadpunten die tot uiterlijk 00.30 uur (afhankelijk van sluitingstijd van het terrein) open zijn.

Uw CHIO betaalkaart tezamen met het refund formulier, wat u hier kunt downloaden, dienen vóór 6 juli 2014 retour gezonden te zijn aan het CHIO Rotterdam, Antwoordnummer 60815, 3060 WB Rotterdam. Restitutie van het saldo zal dan per bank geschieden.

U kunt uw saldo op de kaart opvragen bij de oplaadpunten en kassa’s op het terrein en bij . Tevens staat onderaan iedere verkoopbon uw vorige en nieuwe saldo vermeld. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden. 
Klik hier voor het privacy reglement.

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.